zobne krone cena u zagrebu zobne krone cena u Zagrebu

Zobne krone cena

Zakaj izbrati
stomatologa iz Hrvaške?

Dolgoletne izkušnje v
dentalnem turizmu.

Izbira zobozdravnika je vsekakor eden od najpomembnejših odločitev med razmišljanjem o reševanju stomatoloških težav. Zobozdravniki iz Hrvaške imajo dolgoletne izkušnje v dentalnem turizmu, iz mnogih evropskih državah, a posebno iz Slovenije in Italije. In zaradi stalnih obiskov pacientov vlagajo veliko v lastno izobraževanje, ter v opremljanje poliklinik z najmodernejšo opremo.

Zatražite brezplačno ponudbo

Vabimo Vas, da se naročite na pregled, kjer Vam bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Vsak pacient potrebuje zdravljenje, ki je prilagojeno njegovim potrebam, željam, navadam in nenazadnje finančnim zmožnostim.

Zobni vsadki

zubni implantati i nadomjestak zuba
IZDVOJENA PONUDBA:

Kompletan zub z garancijo

Cena već od 799€!

V našem centru vstavljamo Strauman in Nobel Biocare znamke zobnih vsadkov, ki vsebujejo najnovejše tehnološke sisteme, da se vsadek v popolnosti zaraste s kostjo in je rešitev za celo življenje. V skladu s tem dajemo življenjsko garancijo na vstavljene materiale.

Razumemo da je vsakemu pacientu ena od najpomembnejših stvari cena. Opišite nam vaš stomatološki problem in v roku 24 ur vam bomo poslali oceno cene za vas. Plačate lahko s karticami, na obroke ali v gotovini.

Zatražite brezplačno ponudbo

Zobne krone cena u Zagrebu

Zobne kron cena u Zagrebu, Hrvaška. Zobne prevleke cena.

novi osmijeh uz zubne implantate

Vrhunske stomatološke storitve

V vsakem trenutku poslušamo želje naših pacientov in jih jemljemo v obzir kot temelj pri ponujenih stomatoloških storitvah.

Vam manjka eden ali več zob?

Ponujamo najboljše cene z visoko kvaliteto dela in materialov.
• Uporabljamo najsodobnejše materiale
• Nudimo vam popolno podporo od prvega obiska vse do vašega novega nasmeha
• Kvaliteta in podpora nam je bolj pomembna od hitrosti
• Imamo več kot 10 let izkušenj v vrhunski stomatologiji
• Veliko število pacientov iz Slovenije nam je najpomembnejša referenca

Kaj su zobne krone?
Zobna krona je vidni del zoba. Če pride do izgube ali poškodbe zobne krone naravnega zoba zaradi travme, kariesa ali neke druge parodontalne bolezni, je možno zob sanirati z umetno prevleko oz. krono.

Iz katerih materialov se lahko izdela zobne krone cena?
Nadomestne krone se v moderni stomatologiji praviloma izdeluje iz keramike. Keramični materiali so zelo čvrsti, dolgotrajni in imajo sposobnost imitacije naravnega zoba, kar zagotavlja izrazito visoko estetsko vrednost. Poleg popolnoma keramičnih kron se izdeluje tudi krone, ki pod keramiko skrivajo okostje iz polplemenitih ali plemenitih zlitin. Take krone imajo precej dobre funkcionalne lastnosti, toda estetsko niso najboljša rešitev, ker vedno obstaja možnost razkrivanja kovinskega roba, če pride do umikanja zobnega mesa. Kombinacija kovine in keramike je ekonomsko najbolj sprejemljiva rešitev, a slabosti, ki so povezane z njo, so pogosto odločilnega pomena pri izbiri popolnoma keramičnih kron.

Kako se izdela krono?
Izdelava keramičnih kron
Izdelava keramičnih kron je kompleksen in zahteven postopek. Med izdelavo je potrebna velika mera natančnosti, da bi dosegli vrhunski rezultat. Da bi izdelava in namestitev keramične krone sploh bili možni, je potrebno predhodno prilagoditi zob s postopkom brušenja. Po pripravi zobozdravnik naredi odtis preostalega dela zoba. Kvaliteta odtisa v veliki meri vpliva na končni rezultat in natančnost oprijema krone na pripravljeni zob. Po izdelavi odtisa zobozdravnik na pripravljeni zob namesti začasno krono, ki jo pacient nosi do sledečega obiska in namestitve trajne krone. Trajno krono se izdeluje izključno v zobotehničnem laboratoriju s strani izkušenih zobotehnikov. Med drugim obiskom se preveri kvaliteta oprijema krone in niansa barve zoba v primerjavi z ostalimi pacientovimi zobmi. Po končanem preverjanju se krono zacementira na pripravljeni zob, zobozdravnik tudi dodatno spolira robove krone, tako da spoj z Vašim naravnim zobom postane neviden.

Vzdrževanje umetnih zobne krone cena

Kakšen je postopek vzdrževanja umetnih kron?
Vzdrževanje popolnoma keramičnih kron se popolnoma nič ne razlikuje od vzdrževanja Vaših naravnih zob. Za razliko od kovinske keramike, krone iz popolne keramike izvrstno oprijemajo brušenega zob in hrana tako ne obtiči na robovih. Redna oralna higiena, ki zajema uporabo fluoridne paste za zobe 2x dnevno in zobne nitke ter redno odstranjevanje zobnega kamna, vsakih 6 mesecev pri Vašem zobozdravniku, Vam bodo zagotovili dolgotrajen lep in bleščeč nasmeh.

Želite nov nasmeh?

Sporočite nas čim prej!

Zobozdravnik Hrvaška je skupina poliklinik iz Hrvaške, ki že več kot 10 let skrbi za paciente tako iz Hrvaške kot iz Slovenije. Naša najpomembnejša naloga je ustvarjanje velikih, estetskih nasmehov s pomočjo najkvalitetnejših materialov in tehnik. Stalno vlagamo v izobraževanje naših zdravnikov in se individualno posvetimo vsakemu pacientu in delu.

Vrhunska stomatologija

Želite najboljšo stomatološko storitev za vas in vašo družino? Obiščite Zobozdravstveni center stomatologije u Zagrebu.

Kakovosti, ki jilahko zaupate.

novi nasmeh za novi početek – novi zobi za jeden dan u Zagrebu. zobne krone u 24 sata

Samo najbolje za vas!

Top estetska zobozdravstvo
za vaš novi nasmeh

PRED

POT

PRED

POT

PRED

POT

zobne krone cena odmah. novi nasmeh za novi početek – novi zobi za jedan dan u Zagrebu. zobne krone cena i zobne prevleke.

Pomembno je, da se pred obravnavo opravi natančen pregled in ustrezni diagnostični postopki. Glede na to lahko z individualnim pristopom svetujemo o možnostih, ki so na voljo, in nato prikrojimo posamezniku zdravjenje.

Zobne krone cena u Zagrebu. Povoljni zobni vsadki i zobne krone.

Zagreb Zobni vsadki

Zobni vsadki cena u Zagrebu

  • ;
Zatražite brezplačno ponudbo

“Pol leta po kompletnem posegu, zgornja in spodnja čeljust, je občutek resnično super. Odnos do stranke, mene, je bil profesionalen in korekten. Zares priporočam to ordinacijo, ker je dobra ekipa in so zares strokovnjaki. Naredili so mi cirkon krone in implantate, nimam pripomb. Priporočam vsem .”

"Ta zobozdravstveni center bi se lahko imenoval kar Disneyland, saj tu vse nemogoče postane mogoče. Poleg vrhunske opreme je osebje dodana vrednost storitev. Je vredno vsakega kilometra poti. Imela sem občutek, da obiskujem spa center.:-) Ampak, res. In, ja, center samih presežkov.:-). Na mladih svet stoji. Na teh, v tem centru, zagotovo trdno.!"

“Res najboljša ekipa. Malokdaj si deležen toliko prijaznosti na enem mestu. Najbolj pa pozdravljam njihovo iskrenost in poštevnost. Obiščite jih, ne bo vam žal.”

"Imam 63 let in moja največja želja je bila da si uredim bolj kakovostno življenje. Z prijaznim posvetom z dr. Robičem in svetovanju sem se odločila za Allon 4. Poseg je bil neboleč tudi kasneje nobenih bolečin. Sem srečna da imam tako lepe zobe in moj nasmeh je takšen kot je bil včasih.VSE POHVALE!"

Zatražite BESPLATNU ponudu

Vrhunska oprema, znanje, najboljši materiali, delo brez bolečin, predanost ter poštenost.

To je naš recept za zadovoljne paciente!

zobni vsadki cena u zagrebu

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.
12400
zadovoljnih pacijentov
12
zobozdravstvenih stučnjakov
6
moderno opremljenih ordinacija

Zobne krone. Zobne krone cena u Zagrebu. Zobne prevleke cena Hrvaška

Vrhunska stomatološka ordinacija

Zobozdravnik Hrvaška je skupina poliklinik iz Hrvaške, ki že več kot 10 let skrbi za paciente tako iz Hrvaške kot iz Slovenije. Naša najpomembnejša naloga je ustvarjanje velikih, estetskih nasmehov s pomočjo najkvalitetnejših materialov in tehnik. Stalno vlagamo v izobraževanje naših zdravnikov in se individualno posvetimo vsakemu pacientu in delu.

Zaštita podataka i Kolačići | Centar Privatnosti podataka

Nazovi
Kako do nas