All on 4 cena Hrvaška All on 4 cena Hrvaška u Zagrebu

All on 4 cena Hrvaška

Zakaj izbrati
stomatologa iz Hrvaške?

Dolgoletne izkušnje v
dentalnem turizmu.

Izbira zobozdravnika je vsekakor eden od najpomembnejših odločitev med razmišljanjem o reševanju stomatoloških težav. Zobozdravniki iz Hrvaške imajo dolgoletne izkušnje v dentalnem turizmu, iz mnogih evropskih državah, a posebno iz Slovenije in Italije. In zaradi stalnih obiskov pacientov vlagajo veliko v lastno izobraževanje, ter v opremljanje poliklinik z najmodernejšo opremo.

Zatražite brezplačno ponudbo

Vabimo Vas, da se naročite na pregled, kjer Vam bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Vsak pacient potrebuje zdravljenje, ki je prilagojeno njegovim potrebam, željam, navadam in nenazadnje finančnim zmožnostim.

Zobozdravnik Hrvaška

Zobne krone cena Hrvaška

zubni implantati i nadomjestak zuba
IZDVOJENA PONUDBA:

Kompletan zub z garancijo

Cena već od 799€!

V našem centru vstavljamo Strauman in Nobel Biocare znamke zobnih vsadkov, ki vsebujejo najnovejše tehnološke sisteme, da se vsadek v popolnosti zaraste s kostjo in je rešitev za celo življenje. V skladu s tem dajemo življenjsko garancijo na vstavljene materiale.

Razumemo da je vsakemu pacientu ena od najpomembnejših stvari cena. Opišite nam vaš stomatološki problem in v roku 24 ur vam bomo poslali oceno cene za vas. Plačate lahko s karticami, na obroke ali v gotovini.

Zatražite brezplačno ponudbo

All on 4 cena Hrvaška

All on 4 cena Hrvaška. Zobne prevleke cena.

novi osmijeh uz zubne implantate

Vrhunske stomatološke storitve

V vsakem trenutku poslušamo želje naših pacientov in jih jemljemo v obzir kot temelj pri ponujenih stomatoloških storitvah.

Vam manjka eden ali več zob?

Ponujamo najboljše cene z visoko kvaliteto dela in materialov.
• Uporabljamo najsodobnejše materiale
• Nudimo vam popolno podporo od prvega obiska vse do vašega novega nasmeha
• Kvaliteta in podpora nam je bolj pomembna od hitrosti
• Imamo več kot 10 let izkušenj v vrhunski stomatologiji
• Veliko število pacientov iz Slovenije nam je najpomembnejša referenca

Želite nov nasmeh?

Sporočite nas čim prej!

Zobozdravnik Hrvaška je skupina poliklinik iz Hrvaške, ki že več kot 10 let skrbi za paciente tako iz Hrvaške kot iz Slovenije. Naša najpomembnejša naloga je ustvarjanje velikih, estetskih nasmehov s pomočjo najkvalitetnejših materialov in tehnik. Stalno vlagamo v izobraževanje naših zdravnikov in se individualno posvetimo vsakemu pacientu in delu.

Vrhunska stomatologija

Želite najboljšo stomatološko storitev za vas in vašo družino? Obiščite Zobozdravstveni center stomatologije u Zagrebu.

Kakovosti, ki jilahko zaupate.

All on 4 cena Hrvaška – novi zobi za jeden dan u Zagrebu. zobni vsadki u 24 sata

Samo najbolje za vas!

Top estetska zobozdravstvo
za vaš novi nasmeh

PRED

POT

PRED

POT

PRED

POT

All on 4 cena Hrvaška. novi nasmeh za novi početek – novi zobi za jedan dan u Zagrebu. zobne krone cena i zobne prevleke.

Pomembno je, da se pred obravnavo opravi natančen pregled in ustrezni diagnostični postopki. Glede na to lahko z individualnim pristopom svetujemo o možnostih, ki so na voljo, in nato prikrojimo posamezniku zdravjenje.

All on 4 cena Hrvaška. Povoljni zobni vsadki i zobne krone.

Zobni vsadki

All on 4 cena Hrvaška

  • ;
Zatražite brezplačno ponudbo

“Pol leta po kompletnem posegu, zgornja in spodnja čeljust, je občutek resnično super. Odnos do stranke, mene, je bil profesionalen in korekten. Zares priporočam to ordinacijo, ker je dobra ekipa in so zares strokovnjaki. Naredili so mi cirkon krone in implantate, nimam pripomb. Priporočam vsem .”

"Ta zobozdravstveni center bi se lahko imenoval kar Disneyland, saj tu vse nemogoče postane mogoče. Poleg vrhunske opreme je osebje dodana vrednost storitev. Je vredno vsakega kilometra poti. Imela sem občutek, da obiskujem spa center.:-) Ampak, res. In, ja, center samih presežkov.:-). Na mladih svet stoji. Na teh, v tem centru, zagotovo trdno.!"

“Res najboljša ekipa. Malokdaj si deležen toliko prijaznosti na enem mestu. Najbolj pa pozdravljam njihovo iskrenost in poštevnost. Obiščite jih, ne bo vam žal.”

"Imam 63 let in moja največja želja je bila da si uredim bolj kakovostno življenje. Z prijaznim posvetom z dr. Robičem in svetovanju sem se odločila za Allon 4. Poseg je bil neboleč tudi kasneje nobenih bolečin. Sem srečna da imam tako lepe zobe in moj nasmeh je takšen kot je bil včasih.VSE POHVALE!"

Zatražite BESPLATNU ponudu

Vrhunska oprema, znanje, najboljši materiali, delo brez bolečin, predanost ter poštenost.

To je naš recept za zadovoljne paciente!

zobni vsadki cena u zagrebu

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.
12400
zadovoljnih pacijentov
12
zobozdravstvenih stučnjakov
6
moderno opremljenih ordinacija

All on 4 cena Hrvaška. Zobni vsadki cena Hrvaška

Vrhunska stomatološka ordinacija

Zobozdravnik Hrvaška je skupina poliklinik iz Hrvaške, ki že več kot 10 let skrbi za paciente tako iz Hrvaške kot iz Slovenije. Naša najpomembnejša naloga je ustvarjanje velikih, estetskih nasmehov s pomočjo najkvalitetnejših materialov in tehnik. Stalno vlagamo v izobraževanje naših zdravnikov in se individualno posvetimo vsakemu pacientu in delu.

Zaštita podataka i Kolačići | Centar Privatnosti podataka

Nazovi
Kako do nas